09-04-09

weer twee dromen in één nacht

Mijn eerste droom is het deze keer die ik heb onthouden, in feite mijn tweede ook, maar door omstandigheden ben ik hem dus vergeten. Dus nu mijn eerste droom: soort van villa, op zijn Amerikaans, min of meer, eerder mengeling met de kwaliteiten van Belgische bouw. Ben aan het werken: een herstelling aan de wc. Ben alleen, is mijn huis niet. Wc staat op een vreemde plaats boeven. Plots hoor ik iets beneden, raar, want soms lijkt het beneden te zijn en soms lijkt de wc boven te staan. Mmm ok, gewoon verdere gedaan, ik zie plots dat de deur op een kier staat. weer wat te horen, deze keer hoor ik duidelijk dat de anderen ook heel stil zijn. Inbrekers? Ik gluur met mijn hoofd tussen de spleet van de opening, raar, ik zie de living, en ja, kinderen ik zie kinderen, dat kunnen toch geen inbrekers zijn, maar de kinderen waren stil en hadden ook iets gehoord en waren verschoten mij te zien. Zij kennen mij niet en ik heb hun ook nooit gezien, het iets horen was ik, ik was aan het werken, zij dachten dat ik een inbreker was. Het was een raar gevoel, dat herinner ik mij nog. We hebben elkaar een beetje duidelijk gemaakt dat wij allen geen inbrekers waren, en strafste, niemand had rechtstreeks iets te maken met het huis.

23:15 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

potverdorie watje haha ik heb gisteren naar de horrorfilm "the mangler" gezien ahum ene keer maar nooit meer echt gruwelijk.

Maar deze film speelt zich wel af in een grote Amerikaanse villa waar jonge meisjes en twee inbrekers gevoederd worden aan een machine.

In die film spelen de taferelen zich ook afwisselend boven en beneden af en ik ben hier niet komen lezen gisteren.

Gepost door: Life angel | 10-04-09

@LA straf he, eu ken die film nog niet eens, maar er zijn zoveel films met hetzelfde thema hé. Ik heb wel geen meisjes gezien en ook geen machine indeze droom :-)

Gepost door: watje | 10-04-09

De commentaren zijn gesloten.